Login Ahli

Username :
Password :
Lupa password
Daftar Free


WEB SYARIKAT CLICKME
Haraki & Jualan Topup

Daftar Free

Statistik Web

Jumlah Ahli : 25
Ahli VIP : 14
Pelawat Online : 2
Jumlah Lawatan : 20778


Top Sponsor

admin ( 24 )
drsunnah ( 14 )
irich ( 9 )
setiu88 ( 8 )
aqieb ( 0 )
tok.jogho ( 0 )
isha3569 ( 0 )
nama_pilihan_sendiri ( 0 )
qiebah ( 0 )
zoetzul ( 0 )
atekbhah ( 0 )
weixox ( 0 )
dbakong ( 0 )
clickme ( 0 )
leerich ( 0 )

Ahli Terbaru

  
  MOHD ZABIDI BIN ZAINON :: Wed,31,Aug,2016

  
  MOHAMAD NOR HIDAYAT BIN ADENAN :: Wed,24,Aug,2016

  
  WAN MUHAMMAD NAZARUDIN B.WAN AZIZ :: Fri,05,Aug,2016

  
  muhammad anwar hilmi bin che mansor :: Sat,16,Jul,2016

  
  mohd rozi bin mohd nor :: Tue,21,Jun,2016

  
  Peter das a/l Anthony :: Fri,20,May,2016

  
  siti zaleqha bte mohamad jaafar :: Mon,16,May,2016

  
  DR NADZRUDDIN HJ ISMAIL :: Fri,13,May,2016

  
  mohd fairunizam bin ismail :: Wed,11,May,2016

  
  Haidzir bin Abd Hamid :: Tue,10,May,2016

  
  Ramli Atan :: Mon,09,May,2016

  
  Ahmad :: Sat,07,May,2016

  
  mahadi che haron :: Fri,06,May,2016

  
  Raymanly Senin :: Fri,29,Jan,2016

  
  mat nawi razzak :: Mon,09,Nov,2015

  
  Muhammad Hafizul Bin Ismail :: Sun,19,Oct,2014

  
  naqibah bt ahmad :: Thu,16,Oct,2014

  
  Mahadi Che Haron :: Wed,15,Oct,2014

  
  Elias Bin Jusoh :: Wed,15,Oct,2014

  
  ISHAMUDIN BIN ISMAIL :: Wed,15,Oct,2014

  
  Irawan Ibrahim :: Wed,15,Oct,2014

  
  Muhammad Wafiq Najmi Mahadi :: Wed,15,Oct,2014

  
  naqibah ahmad :: Wed,15,Oct,2014

  
  Mahadi Che Haron :: Tue,14,Oct,2014

  
  Mahadi Che Haron ::


Berita

:: Sat,07,May,2016 ::
Welcome -

CLICKME - topup dapat untung 12% atau setiap RM10.00 modal cuma RM8.80 - semua telco... wow... http://auto.drsunnah.com/admin

:: Thu,05,Nov,2015 ::
Jimat Jimat Jimat -

Rahsia JIMAT Petrol & Elektrik !!
Kenapa nak bayar lebih kalau boleh 
Jimat 20% - 40% ?

Beribu orang dah guna... anda bila pulak ?
Tak kan nak bagi orang lain je jimat.... kita nak bazir ke selama bertahun tahun guna petrol / diesel & elektrik.... Beribu Ringgit RUGI wooo.. ?
Tampal ja kat penutup minyak atau kotak elektrik di rumah....
Tak percaya ?....Cubalah sendiri....

:: Thu,05,Nov,2015 ::
dRSunnah Group -

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Selamat Datang Ke ISTYLO NETWORK !!

:: Wed,22,Oct,2014 ::
Ahlan Wasahlan / Welcome -

dRSunnah Group Darul Iman. Dilancarkan pada 22 Okt 2014. Oleh YBg. Mahadi Che Haron em,impin / Owner / Admin dRSunnah Group. Beroperasi di dRSunnah.Com. Depan Masjid Rusila, Marang, Terengganu - 0199105222 / 0139299944

Kelas Mingguan Kami Setiap Sabtu 5 ptg - 6 ptg.


Bantuan Online


Tel/SMS Admin :
013-929-9944
email :
drsunnah.com@gmail.com

 

Follow Kami di Facebook :
 
 
 
 
ID Penaja : admin | Nama : Mahadi Che Haron | No Hp : 0139299944 | Email : drsunnah.com@gmail.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Penjimatan Boleh Dilaksana. Keuntungan Boleh Diganda.. 

POTENSI MELUAS, TERSEBAR PANTAS

 ✔Produk Hebat, Income Lebat
✔ Setiap Belian RM10, Rebat RM1.20sen (12%)
✔ Sah Untuk Semua Telco
✔ Kemudahan Bayaran Bil-Bil Utiliti
✔ Untuk Pasaran 64 Buah Negara.

 

Kebaikan ClickMe Untuk Anda:

💰 Guna Sendiri JIMAT 12%
💰 Jual Reload UNTUNG 12%
💰 RM 800 - RM70,000
 
PROFIT SHARING CPS (Pasif income):
💶 RM400 dapat RM800
💶 RM1,200 dapat RM2,400
💶 RM2,000 dapat RM5,000
💶 RM4,000 dapat RM12,000
💶 RM12,000 dapat RM42,000
💶 RM20,000 dapat RM70,000
 

🔰BONUS AKTIF:

💢 SPONSOR (40%)
💢 PAIRING (10%)
💢 LEADERSHIP (20%)
💢 EXCLUSIVE (5%)

 🚀 Mari kita sama-sama berniaga secara berjemaah
sambil mengeratkan sillaturrahim sesama kita
kerana kerja beramai-ramai lebih mudah dilakukan berbanding sendirian.
 🚀 Jom BERDESUP INCOME RM400 - RM12,000
Setiap hari bersama ClickMe.
Jadi lah insan bijak kerana membuat pilihan yg tepat
dan dapatkan keuntungan anda sebagai ahli ClickMe..
Pilihan & tindakan anda hari ini akan menentukan kejayaan anda hari esok.. 👍👍👍
 
 THE BEST SUPER RELOAD PLAN
 ALWAYS YOUR BEST CHOICE
WELL PROVE IT!!

 

 

Pemasaran di Online dan Offline Serentak Bergerak.

Peluang Yang Sukar Dilupakan...Join Jer,

Dapat Replika Web Percuma.

Mudahnya Usaha Niaga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Kita dah pelawa, Dia sepi.
-Kita dah bagitau, Dia perli.
-Kita dah ajar, Dia x peduli.
-Kita dah ckp, Dia buat tuli.
-Kita dah senyap, Dia lari.

-Bila nak daftar? Dia tak janji.
-Bila nak start? Tak tau lagi.
-Bila nak mai mengaji? Dia sibuk lagi.
-Bila nak bawak? Xder masa lagi.
-Bila nak bank in? Tunggu gaji.

-Lepas gaji, Dia sepi lagi.
-Kita tanya? Dia kata tunggu lagi.
-Sebab apa? Gaji tak mencukupi.
-Dah tau susah, Tak sedar lagi.
-Cukup bulan tunggu gaji lagi.

-Orang memberi, Kita hargai.
-Cabaran datang, Kita Hadapi.
-Siang malam, Jangan berhenti.
-Jatuh tersungkur, Bangun lagi.
-Kejayaan bakal menanti.

-Terima kasih daun keladi.
-Saya hanya seloka berisi.
-Kalau pedih mohon mengerti.
-Saya dah penat makan gaji.
-Kita bersama majukan diri.

TAKUT Gagal...
TAKUT tak jadi...
TAKUT kena tipu...
TAKUT tak dapat...
TAKUT tak berjaya...
TAKUT tak sempat balik modal...
TAKUT tak boleh buat...
TAKUT jadi hangat2 tahi ayam...
TAKUT sejarah lama berulang...
TAKUT nak cuba...
TAKUT itu dan TAKUT ini...

Akhirnya apa pun PELUANG yg DATANG semuanya TERLEPAS...
Dan Kita KEKAL disitu...

ORANG BERJAYA meletakkan IMPIAN LEBIH BESAR daripada KETAKUTAN...

BERANI & LEBIHKAN TINDAKAN daripada BERKATA2...

Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:
PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
drsunnah.com © 2015 | Web Design: drsunnah.com